På allmän begäran startar jag nu en blogg kring doppresenter och speciellt då annorlunda doppresenter. Att hitta en doppresent som gör succé på dopet är inte det allra lättaste. I många fall fylls presentbordet med samma presenter som har givits i generationer, men det vill jag ändra på.

Här på doppresenttips.info tipsar jag nämligen om lite roligare och mer unika doppresenter som du kan köpa till både pojkar och flickor. I denna blogg kommer du att hitta mina senaste tips och förslag från andra besökare som sitter i samma situation som du.

Om du redan nu har ett tips på en annorlunda doppresent är du välkommen att dela den med andra besökare på den här sajten genom att lägga en kommentar till detta blogginlägg eller att skicka mig ett mail via min kontaktsida.

© 2014 - 2017 doppresenttips.se