Doppresent Pojke

Doppresenttips till pojke

Att köpa en doppresent till en liten pojke kan både vara en utmanande och samtidigt väldigt rolig uppgift. Som vanligt när det gäller att välja ut en passande och minnesvärd doppresent, är det inte prislappen som avgör utan att du lyckas hitta en rolig koppling till barnet i fråga.

Många gäster som köper en dopgåva till pojkar väljer ofta till exempel en fotbollströja (vanligtvis för pappans favoritlag), joggingskor i ministorlek eller en leksaksbil i någon form. Dessa dopgåvor kan bli en stor succé om det finns en genomtänkt tanke bakom, så om så är fallet är det bara att köra på dessa.

För er som vill ha fler tips på doppresenter till pojkar, har jag listat några av mina favoriter nedan.

Doppresent pojke #1 – Egendesignade, personliga doppresenter

Om du vill ge bort en personlig doppresent, men inte vill köpa något från den lokala butiken (där alla andra också kommer att handla) är vårt bästa tips att köpa din present på Zazzle. Denna sajt bygger på att besökarna själva kan designa produkterna (som t.ex. denna coola sparkdräkt), beställa hem dem eller sälja till andra besökare på sidan (och samtidigt tjäna pengar. Detta är definitivt det roligaste doppresenttipset just nu, både för givaren och mottagaren.

Doppresent pojke #2 – Pekbok för huliganer

Är dopbarnets föräldrar fotbollstokiga? Istället för att köpa en fotbollströja i storlek XXS till barnet, kan du nu ge bort den briljanta “Pekbok för huliganer”. Denna pekbok är ett måste för alla som har fötts in i en fotbollsfamilj och som behöver få en rak och rolig introduktion till vår nationalsport. Boken innehåller fantastiska illustrationer och beskrivningar som garanterat kommer att göra succé på doppresentbordet.

Doppresent pojke #3 – Gör en egen bok om föräldrarna

Detta är en riktigt rolig idé för en doppresent. Med tjänsten Solentro kan du enkelt skapa en bok om FÖRÄLDRARNA genom att låta släkt och vänner skicka in foton och hälsningar. Resultatet blir en bok om mammans och pappans (ibland lite vilda) liv och vi kan lova att denna doppresent lockar fram många skratt under dopet.

Doppresent pojke #4 – Tuff hakklapp

Om man blir född är man redan en hjälte, men för riktiga superhjältar finns denna fantastiskt kaxiga hakklapp med citatet “These fools put my cape om backwards”.
Denna produkt kan även lätt skräddarsys med en annat rolig text (på svenska om du vill). Bara fantasin sätter gränserna här!

Doppresent pojke #5 – Broderade doppresenter

En doppresent blir så mycket bättre om den är personlig, så vad kan vara bättre än att välja något från Nameon’s sortiment att brodera in barnets namn på? De har morgonrockar, filtar, mössor och mycket mer som passar både pojkar och flickor och självklart kan du välja att brodera något annat roligt om du vill det.

Doppresent pojke #6 – Ordna plats i bostadskön

Denna doppresent passar självklart även för flickor och speciellt för familjer som bor i storstadsregionerna där kötiderna till en lägenhet ibland är väldigt långa. Att ställa ett barn i bostadskö kan vara lite knepigt hos många hyresvärdar och fastighetsbolag då många av dem har 18-års gräns, men i till exempel Stockholm finns möjligheten att teckna medlemskap hos Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) där du betalar en medlemsavgift samt en årsavgift. Årsavgiften ligger för närvarande på 125 kr per år för medlemmar under 18 år.

Doppresent pojke #7 – Ge bort en tavla

Något som alla föräldrar uppskattar är möjligheten att föreviga dopet och de första månaderna i babyns liv på en canvastavla. Det är idag mycket enkelt att beställa en egen tavla på nätet genom att helt enkelt ladda upp sin favoritbild till leverantören. Låt föräldrarna själva bestämma vilken bild som ska pryda väggen därhemma genom att ge bort ett presentkort.

Doppresent pojke #8 – Ge barnet en körkortsbok och öppna ett körkortskonto

Att vara 6-8 månader och få en körkortsbok är roligt på alla sätt och vis. Att även öppna ett konto där släkt och vänner kan bidra ekonomiskt till framtida körlektioner ger barnet en mycket uppskattad grundplåt när de börjar närma sig 18-års strecket och vill ta det där åtråvärda körkortet. Vem vet, med tiden kanske pengarna även räcker till en första bil för att verkligen känna den där totala friheten?

Doppresent pojke #9 – Ge pojken en gästbok inför dopet

En gästbok är en dopgåva som vanligtvis sparas för all framtid. I denna kan alla dopgäster skriva ett personligt meddelande eller råd inför vuxenlivet som barnet kan läsa under sin uppväxt. Ofta skrivs roliga, tänkvärda och framför allt nyttiga inlägg som alltid är roliga att läsa igenom när barnet blir äldre. Gästboken kan självklart även bli ett stående inslag vid kommande födelsedagar och andra högtider.

© 2014 - 2017 doppresenttips.se