Jag har suttit och funderat på vilken doppresent som kommer bli den där perfekta presenten under 2013. Det har ju kommit många roliga och kreativa doppresenter på marknaden under den senaste tiden och jag lägger upp de (i mitt tycke) bästa presenttipsen här på doppresenttips.info. Men vad är det då som kännetecknar en bra och minnesvärd doppresent?

Jag tror att det första man ska fundera på är vad som är populärt att köpa just nu, d.v.s. vad kommer andra troligen att köpa till den lilla. När du kommit på vad det är, kan du snabbt välja bort det alternativet eftersom du absolut inte vill komma med något som någon annan redan har givit bort. Du måste tänka ett steg längre för att hitta den där doppresenten som alla kommer att tycka: Åhh, varför tänkte inte jag på det där?

Så vad kommer att bli den stora presenthiten under 2013? En designad onepiece? En designad skötväska? En snuttefilt med barnets initialer på? Håll dig uppdaterad här på vår sida och skicka gärna in ditt eget doppresenttips via kontaktformuläret.

© 2014 - 2017 doppresenttips.se